Proizvode isključivo vrata filomuro (drvena ili staklena), a od specifičnih obilježja nude jednokrilna vrata pivot koja mogu biti dimenzije 1600*3000mm s ugrađenom televizijom u sebi i drugo.

Proizvodnja i prodaja sobnih i staklenih vrata

Prednost za vas, naši dragi kupci je taj što ukoliko imate viziju svojih idealnih vrata, a Rasoparete to nekim slučajem nema u ponudi, otvoreni su za vaše ideje koje će pokušati kreirati sukladno vašim željama.

A sada za sve one koji žele znati više o brendu slijedi kratka priča o ovom zanimljivom brendu.

Saoro Pucci je započeo svoje poduzetničko putovanje još kao mladić, otvorivši svoju vlastitu stolarsku radnju, 1956. g. Njegova znatiželja, posvećenost i strast uskoro su ga doveli do shvaćanja rada s drvetom kao sastavni dio puno većeg projekta čiji cilj je udovoljavanje potrebama kako kupaca tako i dizajnera.

Kako je kompanija rasla, počela se specijalizirati za proizvodnju maloprodajnih komada pokućstva kao i prilagođenog namještaja rađenog po narudžbi. Saoru Pucciju (predsjednik kompanije Pucci Saoro Srl) ubrzo su se pridružila njegova dva sina, Andrea kao prodajni menadžer, i Luca kao proizvodni menadžer, a obojica su također bili uključeni u odjel za istraživanje i razvoj. Pomoću poslovnog mentaliteta,  visoko fokusiranog na  istraživanje i tehnološke inovacije, 2004. g. obitelj Pucci se bacila na novi pothvat  i ubrzo izašla s dva vrlo uspješna projekta, sustavima RasoParete i Amplia, na kojima su primijenili svoje cjelokupno iskustvo, stjecano godinama unatrag.

Kako bi nastavili opskrbljivati svoje kupce s originalnim sustavima pokućstva, kompanija je registrirala svoje prve patente, 2006. g. sa svrhom zaštite svog istraživanja i dizajna.

Danas, sustavi RasoParete (osnovani u mjestu Limite Sull’Arno) postali su nadaleko priznat brend koji nudi dizajnere i dobavljače sa širokim opsegom designers and retailers a comprehensive range nevidljivih sustava s izuzetnošću i fleksibilnošću bez premca, a kompanija trenutno kotira kao jedan od najpoznatijih talijanskih imena u poslovnom svijetu, kao predvodnik dizajna ‘Made in Italy’.

Recenzije

naši kupci o nama

Pokucaj na naša vrata i zaželi želju

MAGE doors j.d.o.o.

IZLOŽBENI SALON: Čavle, 47,51219 Čavle, Hrvatska

Mob: 099/7947258          Email: info@magedoors.com