Effebiquattro

Firma specijalizirana za unutrašnja vrata i posvećuje punu pažnju važnosti tehnologiji i dizajnu. Tu se proizvodi oko 1000 vrata dnevno, a do sada je kreirano preko 500 modela. 

Prodano je preko 7,4 milijuna vrata u preko 30 zemalja. Njihove najjače snage su: dizajn, kvaliteta, tehnologija, održivost i strast.

Uz tehničku kvalitetu proizvoda, zastupljena je i jedinstvenost dizajna, estetika, te suvremenost, uz dodatak talijanske kreativnosti i dopadljivosti.

Kvaliteta koja
čini razliku

Effebiquattro je tvornica koja nudi široki spektar sobnih vrata te iz godine u godinu izbacuju neki novi model, te su prošle godine predstavili vrata za hotele(posebna vrata sa specifikacijama od 42db zvučne izolacije te protupožarnih karakteristika do 60minuta protupožarnosti te otvaranje putem kartica…) Također su izbacili i model bosaire gdje su vrata i zid napravljena u istoj završnoj obradi.

Proizvode vrata posebnih otvaranja od klasičnih, kliznih, do preklopnih, kliznih s skrivenom vodilicom(ghost) te staklenih vrata.

Effebiquattro je osnovan 1. ožujka, 1975. g. u Italiji kao prvi proizvođač gotovih vrata za stolare.

Effebiquattro je oduvijek bio sveprisutan, a 60% proizvodnje ostaje u Italiji gdje je potpisan ugovor o opskrbi Teatra Scala u Milanu s 1200 vrata iz kolekcije ‘Dila‘ i 1103 vrata za Bosco Verticale.

Effebiquattro vrata imaju sposobnost smanjivanja buke za oko 28 decibela, u usporedbi sa standardnih 19. Tehničke osobine također su prilagođene različitim tržištima: primjerice za potrebe Bliskog istoka i Afrike, Effebiquattro je kreirao vrata otporna na vlagu, visoke temperature i slanoću zraka.

bosco verticale

Važan arhitektonski projekt Bosco Vertikale, nedavno je inauguriran u zoni Porta Nuova u Milanu nagrađen od strane International High Rise Award 2014 postavši tako najljepša inovativna visoka zgrada na svijetu.

Bosco Verticale je tako postao primjer bioraznovrsnosti, jedini u svojoj kategoriji, sposoban da ugosti 800 stabala na površini od 20.000,00 m² šume razvijene u visinu. U ovom prestižnom kontekstu nalazi svoje mjesto dizajn i kvaliteta Effebiquattra koji je sukladno zahtjevima komitenata projektirao, realizirao i ugradio 1100 komada vrata od kojih 932 s karakteristikom specijalne visine  od 240cm. Veći dio modela čine vrata “Wall“ linija homogene površine koja pruža ambijentu mekoću i harmoniju.

Effebiquattro je također ugradio 300 komada pretežno skrivenih kliznih vrata modela “NoDoor² o kojima također možete više pročitati na našoj stranici“.

Svi proizvodi Effebiquattro realizirani za Bosco Verticale nose certifikat FSC za provjeru materije osnovne sirovine koje dolaze iz pomno kontroliranih šuma premarigoroznim standardima: ekološkim, socijalnim i ekonomskim.

Galerija

Effebiquattro doors

Recenzije

naši kupci o nama

Pokucaj na naša vrata i zaželi želju

MAGE doors j.d.o.o.

IZLOŽBENI SALON: Čavle, 47,51219 Čavle, Hrvatska

Mob: 099/7947258          Email: info@magedoors.com