O nama

MAGE doors je mlada i inovativna firma osnovana 2017. godine sa sjedištem u Viškovu. Vrata su naš posao. Naši djelatnici imaju bogato iskustvo jer ovom djelatnošću se bavimo još od davne 2009. godine.

Uvijek težimo perfekcionizmu i iznimnoj kvaliteti naših proizvoda i usluga. Ne okolišamo, već idemo direktno u srž problema, a imperativ nam je – zadovoljan kupac.

Proizvodnja i prodaja sobnih i staklenih vrata

Osnovna djelatnost firme MAGE Doors je proizvodnja i prodaja sobnih i staklenih vrata renomiranih talijanskih proizvođača (Braga, Effe bi Quattro, Rasoparete, Filomuro…) U ponudi također imamo artikle vlastite proizvodnje, protupožarne i protuprovalne proizvode proizvođača Vighi, PVC stolariju proizvođača Salamander te nudimo i sustave zaštite od sunca te insekata.

Zahvaljujući konstantnom usavršavanju i višegodišnjem iskustvu naših djelatnika, u svakom trenutku pomoći ćemo Vam savjetima i sugestijama, kako bi zajednički došli do idealnog rješenja za Vaš dom, koje ćete kasnije sa zadovoljstvom preporučiti drugima.

Ugradnju vršimo sami, a za ugradnju protuprovalnih vrata nudimo ključ u ruke bez vanjskih suradnika.

Naša uža specijalnost je upravo ugradnja protuprovalnih i sobnih vrata, stoga kod nas možda nećete pronaći 1000 artikala, ali ćete zbog toga pronaći 1000 razloga da budete i više nego zadovoljni sa završnim proizvodom i uslugom!

Protuprovalna
vrata

Naši proizvodi zadovoljavaju različite standarde od izgleda i komfora, klasičnog ili modernog izgleda. Kao i velikom mogučnošću personalizacije korištenjem suvremenih materijala.

Svi artikli posjeduju odgovarajuće certifikate.

sobna
vrata

U ponudi također imamo i sobna vrata s zaobljenim ili ravnim štokom te magnetnom bravom.  Nudimo proizvode od različitih materijala tj. srednje i više kvalitete.

Neka naši artikli postanu neizostavan dio svake prostorije Vašega doma.

Gdje se
nalazimo

Naš izložbeni salon nalazi se u Čavlima gdje možete uživo pogledati modele proizvoda koje imamo u ponudi.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja!

Veselimo se Vašem javljanju!

Recenzije

naši kupci o nama

Pokucaj na naša vrata i zaželi želju

MAGE doors j.d.o.o.

IZLOŽBENI SALON: Čavle, 47,51219 Čavle, Hrvatska

Mob: 099/7947258          Email: info@magedoors.com